مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ودیعه و عدم تطابق ملک با قرار داد و پس ندادن ودیعه و تاخیر در تحویل ملک

سلام وقت بخیر...
حدود یک ماه پیش خانه ای اجاره کردم که مالک در حال بازسازی بود ؛ قرار بود 20 روز بعد تحویل بده ؛ ولی ملک تحویل نمیده میگه هنوز تموم نشده؛ میگم فسخ کنیم میگه پول ندارم پس بدم؛ منم وقت ندارم باید زود خانه را تخلیه کنم ؛ چجوری میتونم خونه یا پولم زودتر بگیرم...
اگه خونه و زودتر گرفتم ولی با شرایطی که تو قرارداد نوشتیم مغایر باشه چیکار میتونم کنم؛ میتونم با شکایت کردن کرایه ندم یا کرایه رو کمتر کنم...

پاسخ ها :

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام خیر ایشون رو نمی توانید ملزم به تحویل خانه کنید مگر اینکه قرارداد قولنامه داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ملاک عمل قرارداد است و شما باستی طبق مفاد قرارداد پیش بروید. برای فسخ معامله ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه اقدام بفرمائید و سپس دادخواست به خواسته تایید فسخ را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.