مشاوره حقوقی رایگان - سرقت قولنامه دست نویس منزل مسکونی

حدود 2 سال پیش در سال 97 خانه ای را از همسرم که در آن سکونت دارم بصورت قولنامه ای خریداری کرده ام و پولی رد و بدل نشد ولی در ابتدای زندگی بابت خرید خانه تمام طلاهایم را به ارزش نصف قیمت خانه دادم. تمام ابعاد شرقی و غربی و متراژ و قیمت در قولنامه نوشته شد، و 2 پسرانم که بالای 18 سال هستند بعنوان شاهد امضا کردند. بعد از یکسال اقدام به ثبت سند در دادگاه کردم و فتوکپی آن تمبر خورد و به جریان افتاد. شوهرم پس از اطلاع از ثبت سند شکایتی بابت جعل سند کرد و در انتها اقرار کرد که خودم نوشتم و به همسرم فروختم. مجدد شوهرم بعد از یک هفته اصل قولنامه را دزدید و به دادگاه رفت و نسبت به همان شکایت اعتراض کرد. حال ما به ملک خود میرسیم؟؟

پاسخ ها :

قاسمی   بی بی ملیحه

قاسمی بی بی ملیحه :

ملیحه قاسمی
بعد از اثبات صحت سند عادی و رد ادعای فروشنده حکم به تنظیم سند صادر می‌شود . مستند به ماده 10 قانون مدنی قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که آن را منعقد میکنند در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است .