مشاوره حقوقی رایگان - بیمه شاگرد

با سلام و وقت بخیر

دو طبقه مغازه تجاری را فقط به یک نفر جهت فروش پوشاک اجاره داده ام و در اجاره نامه هم هیچ اشاره ای به اینکه مستاجر حق آوردن شاگرد در مغازه را دارد یا خیر، نشده است.

حال مستاجر چند نفر شاگرد زن ایرانی و اتباع بدون اجازه موجر آورده است. سوال این است آیا موجر می تواند در صورت عدم رضایت و قبل از اتمام اجاره نامه از مستاجر درخواست اخراج فوری شاگردان کند؟

(بیشتر به دلیل دردسرهای احتمالی از بابت مسولیت کارفرما نسبت به بیمه کارگران و مشکلات و دردسرهای احتمالی که ممکن است در صورت عدم تسویه بیمه کارفرما با کارگران برای موجر در آینده پیش بیاید عرض میکنم و اینکه هیچ ارتباط و قراردادی هم بین موجر و شاگردان نیست وگرنه با خود شخص مستاجر مشکلی نداریم).

با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای اتباع بلی ولی ایرانی خیر
در سال جدید قرارداد را طوری بنویس که متعهد به بیمه کارگران بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاگردان اتباع و بدون مجوز کار باشند می توانند در غیر این صورت خیر.
به نظر مسئولیت بیمه متوجه شما نخواهد بود