مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت در دادگاه

سلام وقت بخیر من چند روز پیش در دادگاه ضامن یک نفر به ارزش صد میلیون تومان شدم میخواستم بدونم اگر متهم حاضر نشه چه مقدار مهلت دارم تا متهم رو معرفی کنم و اگر معرفی به دادگاه بشه ضمانت من برداشته میشه یا نه و این که اگر متهم معرفی نکرد خودش رو مبلغ ضمانت به صورت یک جا باید پرداخت بشه یا به صورت قسط بندی

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

دادگاه اگرمتهم را احظار کنه ، ظرف 20 روز باید معرفیش کنید به دادگاه والا پولتون به نفع دولت مصادره میشه
هر زمان ، که متهم را به دادگاه معرفی کنید میتونید اعلام کنید که دیگه کفالتش را نمی پذیرید و پوالتون را بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
یک ماه از زمان ابلاغ مهلت دارید متهم را معرفی و تسلیم نمایید

در صورت عدم تسلیم متهم ، شما محکوم به پرداخت مبلغ قرار تامین کیفری خواهید شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از زمان ابلاغ یک ماه فرصت دارید