مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت یا صیغه

ایا یک زن میتواند همزمان به چند مرد صیغه شود در محضر دفتر ازدواج و ایا صیغه ان زن در دفتر خانه ثبت میشود یا نه و اگر اره در سایتی قابل رویت میباشدفقط از لحاظ قانونی شرعی کاری ندارم.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از لحاظ شرعی و قانونی چنین مسئله ای امکان‌پذیر نمی‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر قانونی و شرعی چنین امکانی وجود ندارد و این عمل زنا محسوب می شود
ولی در عمل ممکن است یک زن با اخذ صیغه نامه از دفترخانه های مختلف یا از عاقد با چند مرد صیغه شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر از لحاظ قانونی نیز امکان صیغه زن در یک زمان با چند مرد نیست و دفتر ازدواج قبل از ثبت وضعیت تاهل زن را بررسی میکند‌.