مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ورثه بر دریافت سهم الارث

پدرم یک خانه درروستا داشت ک بزرگ بود واجازه داد در یه طرف حیاط من خانه ای بسازم وسند بگیرم ک در سند خانه تمام زمین منزل پدرم باعرصه واعیان به نام من می باشد، سال ها بعد خانه ی کلنگی خود را خراب کرد و با وام مسکن برای خودش خانه ای ساخت،مجوز و پروانه ی ساخت منزل به نام پدرم اخذ شده بود. با توجه به فوت پدرم و تسویه نشدن وام مسکن بانکی ایشان آیا امکان ادعای ورثه ی دیگر با توجه ب این که زمین پدری با عرصه واعیان بنام بنده میباشد وجود دارد؟یکی از وراث درخواست تقسیم ترکه داده و منزل پدری را هم قید کرده آیا در دادگاه به من حق میدهند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده قسمتی از نام را پدرتان ساخته است و بهتر است شما دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و قسمتی را که متعلق به پدرتان است جدا کنید و بین ورثه تقسیم کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و راس می‌توانم سهم خود را مطالبه نماید اما شما نیز اگر مدارکی دال بر مالکیت دارید می‌توانید دفاع نمایید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
ابتدا سند مالکیت خود را ارائه کنید.سپس برای تقسیم اموال اقدام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ادله‌ای که نشانگر مالکیت شماست در هنگام تحریر ترکه و تقسیم ترکه ارائه دهید تا جزء ماترک متوفی محسوب نشود.