مشاوره حقوقی رایگان - واژگونی خودرو

باسلام واحترام
من حدود یک ماه پیش براثر برخورد باتپه خاک که راهداری کناراتوبان بغل پل ریخته بود وحدود یکمترسطح آسفالت را گرفته بود ماشینم چپ شد وتوسط آمبولانس به بیمارستان منتقل
شدیم که ساعدم جراحت زیادی برداشته بود وپزشکی قانونی جراحت نوشته ومن احساس میکنم قوزک آرنجم شکستگی دارد آیا دوباره میتوانم به اورژانس مراجعه کنم ودر ضمن کارشناس راهنمایی ورانندگی راهداری را 50 درصد مقصر زده آیا نیاز به شکایت دوباره هست

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام یکبار شکایت کفایت دارد، میتوانید با مدارک مربوط به آسیب آرنج از پزشکی قانونی درخواست تکمیل نظریه بکنید
به نظرم به کروکی اعتراض کنید برای 100% شدن قصور اداره راه

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

بله حتما از اداره ی راهداری شاکی شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجدداً از طریق پزشکی قانونی نسبت به معاینه و بررسی وضعیت خود اقدام کنید و نسبت به شکایت علیه راهداری اقدام بفرمائید‌.