مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن وکالت نامه اموال بلاعزل

با سلام
همسر من قصد طلاق دارد، میخواستم بدونم در صورت گذاشتن مهریه به اجرا ، آیا خودرویی که به نام من هست توقیف میشود،؟ و اینکه اگر من یک وکالت بلاعزل به خواهرم بدم و تعویض پلاک انجام ندهم،باز هم قابل ابطال و توقیف هست؟
و با توجه به اینکه برگ سبز خودرو حکم سند را دارد ،حتما باید تعویض پلاک انجام شود؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام توقیف می‌شود ، با وکالت‌نامه فروش خودرو خواه. میتواند به توقیف معترض باشد اما تصمیم با دادگاه خواهد بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اینکه از توقیف خودروی خود بابت مهریه جلوگیری کنید مستلزم این امر است که تعویض پلاک صورت دهید.