مشاوره حقوقی رایگان - ثابت کردن بی گناهی

خانمی با اقایی داخل ماشین بوده مامورین انتظامی انهارا نگه داشته و پس از تجسس از قسمت سمت راست زیر پایی شاگرد مقدار 70گرم مواد مخدر کشف شده اما راننده ادعای بی اطلاعی میکنه در حالی که فروشنده و توزیع مننده ی مواد میباشد و سابقه دار هستش.
همین کار باعث شده که خانم هم گرفتار شده و الان نزدیک 3روز که در زندان میباشد چون 3میلیارد قرار صادر کردن براش.
چطوری میتونیم بی گناهی خانم رو ثابت کنیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید تا با ارائه مستندات و دلایل ، بی‌گناهی خانم اثبات گردد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خانم باید ثابت کند که مشارکتی نداشته