مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از یکی از معاونت های سازمان ها ...

سال من 13سال در سازمان ... شهرمون کار کردم نه هزینه دادن نه بیمه و دچار بیماریهای اعصاب و روان وفلوشیپ خواب ریه و دیابت شدم الان هم اذیت میکنن هی مبلغی رو من رو بدهکار میکنن من برگه تسویه چند بار دادم ولی با کمال پرویی یه سرگرد که تخلف مالی هم داره پولایی که کم میاره میندازه گردن من من میتونم دادسرا نظام شکایت کنم و اعاده حیثیت کنم و برا مریضیم‌ ایثارگری یا جانبازی بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر ادله کافی دارید می‌توانید شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی میشه ولی برای اینکه رای به نفع شما صادر شود باید با مدارک به یک وکیل همکار در شهرتون مراجعه کنید