مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از ارتش در صورت غیبت

باسلام پسر بنده امسال افسری نیرو هوایی ارتش قبول شده حالا پس از دوماه دوره آموزشی و 15 روز طی کردن در دانشگاه شهید ستاری به دلیل قبولی در کنکور قصد انصراف دارد ولی به دلیل بالابودن هزینه انصراف نمیتواند انصراف دهد اگر برای ثبت نام در دانشگاه قبول شده اقدام کند و سر کلاس برود بعد 6 ماه غیبت از ارتش اخراج چگونه خواهد بود؟ همچنین از عواقب این کار توضیح بفرمایید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اخراج میشه و باید اول بره سربازی بعد بره دانشگاه ضمنا مبلغی هم جریمه باید پرداخت کند