مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با شکایت از ترک نفقه

سلام
ممنون که کمکم میکنید.
دوره عقد و باکره هستم. به دلایلی تصمیم به طلاق دارم. همسرم 10 ماه نفقه ای واریز نکرده و درخواست طلاق با ترک نفقه دادم و نمیخوام از مهریه ام بگذرم.
مشاوره قبل طلاق تعیین شده برامون، همسرم گفتن میان برای مشاوره اما در جریان اینکه من چطور میخوام طلاق بگیرم نیستن.
سوالم اینه که آیا طی جلسه مشاوره که هر دو قراره بگیم نمیخوایم ادامه بدیم؛ آقا از چگونگی درخواست من اطلاع پیدا میکنن؟! آیا امکان اینکه نفقه ی 10 ماه رو واریز کنن و مانع طلاق با ترک نفقه بشن وجود داره؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه نفقه طلاق از طرف زن طلاق