مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک بنام دیگری

باسلام
ملکی قولنامه ای راباپول خودم برای برادرم وبه نام ایشان خریدم وبجای ایشان مبایعه نامه راامضانمودم ولی بعدا ایشان آن ملک رانخواستندولذادرقولنامه ای دستی آنرا به بنده واگذارکردند امروز متوجه شده ام که قولنامه های قبلی ملک اشکال دارند وبایستی از فروشنده وبنگاه محل معامله شکایت کنم لطفابفرمایید من که خریدار واقعی ملک بوده ام واکنون نیزمالک هستم حق طرح شکایت دارم یابرادرم که مبایعه نامه بنام ایشان ثبت شده بود
سپاسگزارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هم برادر شما و هم خود شما همزمان نسبت به طرح شکایت اقدام کنید اما در واقع طرف مقابل فروشنده برادر شما است و نام ایشان بعنوان خریدار در قرارداد ذکر شده است و ایشان ذی سمت هستند و لیکن شما نیز در این شکایت وارد شوید.