مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت با سابقه جبهه داوطلبانه پدر

با سلام و عرض ادب
بنده پرسنل قراردادی تبصره 3 شاغل در دانشگاه علوم پزشکی می باشم پدر بنده سال های 57 تا 67 در منطقه جنگی در اداره محیط زیست مشغول به خدمت بوده اند که براساس سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان به شماره 40674 مورخ 24/4/93 خدمت کارکنان دولت که در اجرای وظایف سازمانی متبوع خود در مناطق جنگی مستقر بوده اند مدت حضور آنان بطور کامل بعنوان سابقه حضور در جبهه محاسبه و اعلام شده و مطابق بند 2 ماده 1 دستورالعمل اجرایی به شماره 2216/85/64 مورخ 10/11/95 ستاد کل نیروهای مسلح اشعار میدارد نحوه ی محاسبه حضور در جبهه کارکنان دولت مانند کارکنان نیروهای مسلح و خدمات اداری به شماره 206/30/06 مورخ 8/8:88 سه چهارم خدمات کارکنان پایور وظیفه به صورت داوطلبانه محاسبه می شود و ردیف پ بند 9 سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان اعلام می دارند که خدمات کارکنان دستگاههای اجرایی به صورت داوطلبانه است همچنین با استناد به نامه شماره 2213/10/9 مورخ 4/11/99 ستاد کل نیروهای مسلح داوطلبانه محسوب شدن سه چهارم جبهه کارکنان وظیفه دستگاهها اجرایی دولت مورد موافقت مقام معظم قرار گرفته است لذا طبق موارد بالا بنده براساس سه چهارم خدمت پدرم جهت تبدیل وضعیت اقدام نمودم که دستگاه مربوطه با عنوان اینکه این بند برای تبدیل وضعیت قابلیت اجرایی ندارد و از انجام پروسه سرباز زدند و همچین اگر پدر شما در جهاد سازندگی شاغل می بود امکان پذیر بود . لطفا در این مورد راهنمای بفرماید که انجام ان برای بنده امکانپذیر هست یا نه و از کجا پیگیری کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب احتمال پیگیری برای شما وجود دارد