مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری برای فرار از پرداخت مهریه

اینجانب درخواست طلب مهریه داده ام که در تاریخ 10/5/1402به همسرم ابلاغ شد و اموالی را به اداره پنجم معرفی کردم متاسفانه به علت عدم دیر ارسال شدن ابلاغیه از از اداره پنجم به ارتباطات سیار مبنی بر مسدود کردن خطوط تلفن همسرم ایشان توانستند در همان تاریخ ابلاغیه به ارتباطات سیار یعنی 15/5/1402خطوط را واگذارکردند کاملا صوری...البته ارتباطات سیار نامه به اداره پنجم زد که ابلاغیه در 15/5/1402 واصل گردیده...نمیدانم کوتاهی از کدام طرفین بوده..اعتراض فرار از دین زدم که قرار منع تعقیب صادر شد ودوباره اعتراض زدم دادسرا حکم قطعی مبنی بر منع تعقیب دوباره صادر شد....آیا بعد از اینکه پرونده ام برای ادامه مهریه به دادگاه رفت میتونم ابطال سند اعلام کنم.؟؟.چون همسرم بعد از بنام کردن از خط خودشان چندین بار با من تماس گرفتند و پیام دادند...یعنی معامله کاملا صوری بوده..

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق رای وحدت رویه زمانی فرار از دین تحقق پیدا میکند که بعد از حکم قطعی نقل و انتقالات صورت گیرد در مورد معامله صوری نیز اصل بر صحت معاملات است و بایستی شما ادله محکمه‌پسند در احراز صوری بودن معامله به دادگاه ارائه دهید و صرف تماسهای مکرر از آن خط به شما دلیل محکمه‌پسند نیست.