مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه اجرت المثل

باسلام واحترام
باستحضار می رساند یک قطعه باغ چای که سه دانگ آن متعلق به ماست ،درحدود 28سال درتصرف فردی بوده واخیراً حکم خلع ید مشاعی صادر شده و متصرف ملک را تخلیه نموده است. فی الحال ما دادخواست اجرت المثل سنوات گذشته راداده ایم .
سوال :
1- درمحاسبه اجرت المثل قیمت فروش چای درسالهای گذشته مدنظر قرارمی گیرد یا تناژ کل چای فروخته شده به قیمت آخرین سال محاسبه می شود ؟
2- باتوجه به اینکه ازسال 1374برعلیه ایشان اقامه دعوی کرده ایم آیا تاخیر تادیه به اجرت المثل تعلق می گیرد ؟
باتشکر از راهنمایی های شما

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، اجرت المثل به ازای هر سال به تفکیک محاسبه می گردد