مشاوره حقوقی رایگان - ساخت اسلحه شکاری.تعلیقی

سلام خسته نباشید من پارسال با چنتا اسلح دسگیر شدم وه تی مراحل قانونی به3سال تعلیقی محکوم شدم والان ازم500گرم تریاک گرفتن ایا این جرم قاچاق تریاک با اون تعلیقی اسله یکی میشن ومحکوم هردو میشم
یا اینا درجه قانونیشون باهم فرق دارن
میشه بهم بگید واس این تریاک اون تعلیقی اسلح
بهم اضاف میشه یا نه

پاسخ ها :

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام .طبق توضیحاتتون اگر در زمان 3 سال معینه واسه حک تعلیقی ،جرم دیگه ایی -نظیر مواردی که فرمودین - مرتکب بشین علاوه بر تحمل و اجرای حبس ،مجازات جرم دوم نیز اجرا خواهد شد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مجازات هر دو جرم در نظر گرفته می‌شود و آنکه شدیدتر است محسوب خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مجازات هر دو جرم را می‌بایست متحمل شوید