مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی کارمند به مکانی غیر از محل سکونت

با سلام
مدیر ما برای من ابلاغ زده که در شهرستان دیگری به غیر از محل خدمت حکمم خدمت کنم ایا من میتوانم شکایت کنم؟ با وجودی که من کارمند رسمی هستم ، همچنین برادر شهید هم هستم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا نمی توان کارمندی را بدون رضایت خود ، از محلی به محل دیگر منتقل نمود .قابل شکایت و پیگیری هست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تغییر محل خدمت تنها به عنوان مجازات در بند «ه» ماده 9 قانون رسیدگی به تخلفات اداری پیش‌بینی شده و صرفاً بر اساس رای این هیئت مجاز به تغییر محل خدمت هستند و مدیران نمی‌توانند بر اساس میل شخصی اقدام به جابه‌جایی کارمند بدون رضایت ایشان کنند.