مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن سامانه ثنا

با سلام بنده 2 تا سوال داشتم فهمیدم که کسی از بنده شکایت کرده ولی من سامانه ی ثنا ندارم و هیچ چیزی به به خانه(محل اقامت) نیامده
و سوال بعدی ام اینه که سوء سابقه در چه مرحله ای ثبت میشه؟ الان که من نه ثنا دارم نه چیزی در خانه مون آوردن و نه جریمه ای پرداخت کردم امکان داره سوء سابقه برام ثبت بشه؟

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
ثنا حتما ثبت نام کنید اگر پرونده ای علیخ شما تو مراجع قضایی مطرحه.
سو سابقه زمانی اینجاد میشه که شما محکومیت قطعی کیفری پیدا کنید.
در کنار ثبت نام ثنا به مرجعی که اونجا علیه شما شکایت شده مراجعه کنید.