مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

به نام خدا درمورخه 1402/03/04 حکم غیابی درمورد مالکیت یک‌قطعه زمین به نفع‌من صادرشده است ، حالیه در این تاریخ دادگاه برای اجرای احکام تضمین میخواهد ،سوال اینست که چرا دادگاه درمدت 20 روز واخواهی حکم صادره را به خوانده ابلاغ نکرده؟ تا طرف اعتراض نماید یا ننماید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم ابلاغ شده است ولی رای را مشاهده نکرده و یا ثنا نداشته و نشانی اعلامی نیز ابلاغ واقعی انجام نشده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاید دلیل ابلاغ نشده اند نداشتن سامانه ثنا یا آدرس باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابلاع کرده، لیکن به دلیل نداشتن ثنا و ادرس وی، ابلاغ واقعی نمی باشد