مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک بدون قولنامه اصلی

با سلام ،اگر بخواهم باغی را خریداری کنم که قبلا دو بار خرید و فروش شده و مالک اول به دلایل شخصی از دادن قولنامه اصلی امتناع می‌کنند، در صورتی که فروشنده دوم با دادن تعهد محضری و آوردن 2 شاهد و دادن سفته ، قولنامه جدید تنظیم کنند ، آیا این قولنامه داره اعتبار هست؟ آیا خرید این باغ به صلاح میباشد؟
اضافه کنم فروشنده اول با فروشنده دوم مبادله ملکی داشته اند و اختلاف آنها بر سر باغ نیست ، اما فروشنده اول متاسفانه به دلیل لج بازی قولنامه را تحویل نمی‌دهند،

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید که مالک اول فروخته است مشکلی پیش نمیاد.
به هر حال خرید اینگونه املاک خطرناک است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پیشنهاد می شود حتما تمام قراردادهای گذشته داشته باشید می بایست مالکیت مبدا مشخص گردد