مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

باسلام من مدیر دفتر پیشخوان هستم و شخصی از من شکایت کرده که در یک ماه حق بیمه را پرداخت کرده است و من بیمه را پرداخت نکرده ام و حال نه این شخص رسیدی هم ندارد مبنی بر اینکه دفتر ما پرداخت کرده و فاقد رسید و مهر دفتر ما میباشد و هر شخصی در هر ماه هر کجا که دوست دارد حتی کافی نت هم میتواند قبض بگیرد و پرداخت کند و این نیست حتما دفتر ما بیاد و حال از من شکایت کرد و شکایت بعدیش این بود که در تاریخ برج 8 هم دفتر ما پرداخت کرد و ما حق بیمه را ندادیم و کارشناسی از دادگاه معرفی شد که حسابرس بود و هیچ اطلاعی از بیمه تامین اجتماعی نداشت و در اظهاراتش نوشت یک ماه رو که شخص رسید ندارد خودش مقصر و در تاریخ 8 دفتر ما مقصر است چرا که بخاطر ندادن پول این شخص جریمه شد و من بعد نظر کارشناسی رفتم شعبه تامین اجتماعی استعلام گرفتم مبنی بر اینکه در ماه 8قبض بیمه پرداخت شده و جریمه نشده است و رییس بیمه تامین اجتماعی مهر زد و نوشته که این ماه هیچ جریمه ای نشده و مبلغ در همان ماه واریز گردیده و من تحویل دادگاه دادم اما قاضی شورا حق اختلاف همون نظر کارشناس حسابرس گرفت و رای داد مبنی بر اینکه من ماه 8 را ندادم و باید پول و جریمه این ماه رو بدم و سوال داشتم ایا وقتی خود رییس بیمه نامه نوشت با پرینت برگ بیمه که در همان تاریخ حق بیمه پرداخت شد و جریمه ای نشد و پرداخت نکرد آیا میشود من بدون هیچ دلیلی محکوم بشم و پولی جیب خودم بدهم، ایا رای قاضی نقض در حکم دادنش نیست با تجدیدنظرخواهی ایا ممکن است رای شکسته شود؟؟ با اینکه این شخص هیچگونه سند و دلیلی برای اثبات ادعایش به شورا ارائه نداد و من مدارکی که داشتم و حتی رسید و نامه از بیمه داشتم که قبض این شخص در همان ماه پرداخت شده و جریمه نشده است. آیا این واقعا عدالت در حکم دادن میباشد. تشکر

پاسخ ها :

محمود  غفاري

محمود غفاري :

لطفا از اداره بیمه نسخه پرداختی را تحویل گرفته و بر روی پرونده شاکی قرار بدید