مشاوره حقوقی رایگان - صافکار و نقاش من رو پاسکاری میکنن و کار رو انجام نمیدن

من تقریبا 20 روز پیش پیش یه صافکاره به اصطلاح حرفه ای بردم ک ماشینمو صافکاری و نقاشی کنه بعد تحویلم بده اون موقع کارای ماشینو گفتم 6تومن گفتش بعدگفت 4روز دیگه امادس 4 روزش شد 1هفته بعدم ماشینو رفتم تحویل بگیرم‌کارا رو انجام نداده بود گفت نگفتی و اگه بخوای بیشتر میشه بعدم ترسوندمش ک میرم اتحادیه قبول کرد که یه روز برم کارارو انجام بده اما حالا هی امروزو فردا میکنن لطفا راهنماییم‌کنید اگه قراره اتحادیه برم ادرسش ک تو مشهده رو بدین بهم
ممنونم از لطفتون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حضورا از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید.
و یا اینکه از طریق دادگاه شکایت خود را پیگیری کنید