مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دادستان

سلام خسته نباشید . من با مدیر دفتر دادگستری شریک کاری بودم با هم به مشکل برخوردیم اونم برای اذیت و ازار از طریق همون دادستان که این اقا مدیر دفترش بود بدون هیچ حکمی هیچ مدرکی زنگ زدن به اطلاعات انتظامی شهرستان منو از تو خیابون گرفتن گوشیمو چک کردن ریست کردن دادن ولم کردن کجا باید شکایت کنم هم با ابروم بازی شده هم تمام اطلاعات 6 سالم تو گوشی پاک شد الان دادستان و مدیر دفتر میگن اصلا از ماجرا خبر نداریم بچهای اطلاعات انتظامی میگن برید شکایت کنید ما شهادت میدیم که این 2 نفر زنگ زدن شمارو بگیرند با تشکر از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود در دادسرای انتظامی قضات علیه دادستان طرح شکایت نمایید شهود شهادت دهند قطعا نتیجه مثبتی حاصل خواهد شد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در دادسرای جرایم انتظامی قضات شکایت کنید