مشاوره حقوقی رایگان - عزل قیم

ایا قیم میتواند در صورت رسیدگی نکردن دادستان به حرف های قیم محجور خود را به دادستان بالاتر انتقال دهد ایا دادستان میتواند بدون دستور محجور جسمی قیم او را عزل نماید
کار قیم باید در برخود دیگر وارثین چگونه باشد ایا وارث بدونه دستور قیم و دادستان ملک خود را بفرشد این امر چه مجازاتی دارد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر نمی‌تواند چنین کاری کند این کار ادعا شده رسیدگی نشده دو حالت دارد یا کار حقوقی نیست و یا اینکه اثبات نشده