مشاوره حقوقی رایگان - خودکشی

سلام ... همسر برادر من هنوز در دوران عقد در منزل پدرش به سر میبرد..چند وقت پیش نیمه شب برادرم را خبر کردند که همسرش در بیمارستان است و این بنده خدا نیمه شب مسیر یک ساعتی خودش را به بیمارستان رساند آنجا مشخص شده که همسرش خودکشی کرده و به امضای ایشون برای شستشو نیاز بوده .قابل توجه است که خانواده همسر خیلی خسیس است و صرفا جهت هزینه بیمارستان هیچکدام در بیمارستان حاضر نبودند و فقط بعد از تسویه حضور پیدا کردند و.ساعت 3 شب دو سه نفری برادرم را بی خبر از همه جا تا تونستن کتک زدن..آیا میشود پرونده خودکشی را از بیمارستان گرفت و شکایت کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و درخواست بدهید دادگاه پرونده پزشکی را از بیمارستان بخواهد.