مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی

سلام و خسته نباشی خدمت وکلای زحمتکش یه سئوالی داشتم در مورد خودزنی پارسال درآپارتمانی که ما زندگی میکنیم.همسایه طبقه اول که حیاط جنوبی می باشد در زمان نبود ما و طبقه اول شروع به ساخت غیر قانونی حیاط میکند و حیاط را جز خانه خود کاملا مسکونی با لوله کشی آب و گاز غیر مجاز برای حیاط من از طریقه شهرداری پیگیر و حکم به ماده صد و تخریب حیاط توسط دادستان داده میشود یک شب که از بیرون به درب منزل خود رسیدم خواستم که وارد خانه شوم پسر طبقه همکف مه ساکن جای دیگر میباشد با تهدید به مرگ و جلو گیری از ورود من که باید شکایت را پس لگیری با چاقو و ضرب و ستم بنده را زددر زمان بیهوشی من داماد ایشان که ساکن کرج است زودتر از بنده خودزنی به طرفداری از برادر زنش خودزنی کرده و از بنده شکایت میکند ولی به جایی نمیرسد .حالا من از ایشان شکایت بابت افترا و فحاشی و خودزنی کردم که با بردن شاهد و تحقیقات محلی حکم به نفع بند بابت خودزنی ایشان داده شده از وکلای عزیز سئوالم این است که الان دادگاه بابت خودزنی ایشان که هم به بنده افترا زده و هم میخواسته قانون و جریان پرونده را منحرف کند دادگاه چه حکمی بابت این افراد میدهد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد