مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام.
بنده متاهل و دارای فرزند دختر 5ساله میباشم
دیروز با هم بودیم و یکی مزاحممون شد و درگیر شدیم طرف قویتر از من بود و پیش خانوادم من رو زد جراحات پوستی روی بازو گردن و پا دارم و به دلیل لگد دنده جلو قلبم احتمالا شگسته یا له شده از طرفی دخترم از ترس نمیتونه بخوابه همش گریه میکنه و ترسیده طرف فرار کرده ولی شماره پلاک ماشینش رو برداشتیم رفتیم کلانتری فردا قرار هست برم پزشکی قانونی میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟مستاجر هستم وضعیت مالی ام خرابه نمیتونم وکیل بگیرم دیه این ها چقد میشه کمکم کنید با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متاثر شدم
اگر قابل شناسایی هست حتما طرح شکایت نمایید تحت عنوان ایراد ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است از همسر بعنوان شاهد می‌توان استفاده کرد
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
میزان دیه رو پزشکی قانونی با بررسی جراحات وارده تعیین میکنه.