مشاوره حقوقی رایگان - قوانین موجود در کوچه باغ ها و مشاعات انها

سلام وقت بخیر
بنده و چند نفر دیگر سال 1400در یکی از روستاهای رباط کریم تهران زمین هایی در متراژ 300 تا... مترخریداری کردیم که کاربری آنها در قولنامه کشاورزی بوده است.
زمین بصورت زمین خالی که چندین سال هیچ استفاده ای نشده بود و حالت کویر خشک به خودش گرفته بود طوری که پر بود از خار های صحرایی. بدون آب و علف.
لازم به ذکر است این زمین ها با زمین های مسکونی که مردم درون آنها در حال زندگی هستند حدودا 2 کیلونتر فاصله دارد که انها هم اب هم برق دارند.
همسایگان هر کوچه دور زمینشون دیوار 2 متری کشیدند و در زمین نهال هایی کاشته شده که الان 2 تا 3 ساله هستند
حکم قانونی برای این زمین ها چی هست؟
آیا می توانیم برای سند اقدام کنبم؟

این زمین ها آب کشاورزی و شرب ندارند و ما با هزینه خودمان نهال ها را آبیاری کردیم و زمین ها آباد شدن

هر چند وقت یک بار جهاد کشاورزی اخطار می فرسته جهت تخریب دیوارها...
با توجه به این موارد تکلیف ما چی هست؟
آیا می توانیم مجوز دیوار بگیریم؟
ایا جهاد کشاورزی حق دارد دیوارهای ما را با توجه به داشتن نهال 2 و 3ساله و هزینه هایی که کردیم تخریب کند؟
آیا برای برق و آب می توانیم اقدام کنیم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
ما همگی افرادی هستیم که در وصعیت مالی خوبی نبودیم و با پس انداز و وام تونستیم این ملک های ویران و بدون آب و علف را آباد کنیم. نگهبان برای مجموعه گذاشتیم و کلی هزینه کردیم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود و