مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شغل

سلام و درود
بنده کارمند رسمی وزارت بهداشت هستم و در بیمارستان مشغول به کار هستم
یک ماه پیش جراحی دیسک کمر انجام دادم و دکترم توصیه کرده حتی وزنه پنج کیلویی نباید جابجا کنم باتوجه به اینکه کارم تو بیمارستان سنگین هست بعد از جراحی درخواست تغییر شغل دادم که متأسفانه در کمیسیون کار بیمارستان مخالفت شده است چگونه می توانم برای تغییر شغل اقدام کنم . باتوجه به اینکه در تمام معاینات دوره ای و بدو استخدام هیچ مشکلی بیماری نداشتم و تو این هفت سال که کار میکنم این مشکل برام پیش اومده میخواستم راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود نهایت مخالفت شده با استناد به عدم موافقت خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید.