مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه و تحویل ملک توسط مستاجر

با سلام بنده یک واحد آپارتمان به شخصی اجاره دادم که الان مدت قراردادش تموم شده ایشون دو هفته قبل از انقضای قرارداد به بنده مراجعه میکنه و میگه خانه ای برای اجاره پیدا کرده و از بنده میخواد که بخشی از مبلغ رهنی قراردادش را که از من طلبکار بود با یک فقره چک به ایشون بدم تا با چک من بتونه اون خونه مد نظرشو اجاره کنه منم همین کار را کردم ولی تو متن چک نوشتم وصول این چک مشروط به تخلیه و تسلیم مورد اجاره به موجر در تاریخ 1402/06/01 میباشد غیر از اون صورتجلسه ی هم تنظیم کردم و این موضوع را در همان صورتجلسه شرح دادم ایشون قرار شد یک روز قبل از تاریخ چک خونه را خالی کنه و کلید را به من تحویل بده تا منم وجه چک را کارسازی کنم موعد چک که میرسه خونه را خالی میکنه ولی حاضر نمیشه کلید را به بنده تحویل بده درگیری پیش میاد و ایشون چک بنده را برگشت میزنه و شکایت میکنه و همزمان اظهارنامه ای هم برای بنده ارسال میکنه و در اون به دروغ ادعا میکنه خونه را خالی کرده ولی بنده از تحویل گرفتن امتناع کرده ام بنده ضمن پاسخ به اظهارنامه ایشان و اعلام آمادگی برای تحویل برای گرفتن دستور تخلیه به شورا مراجعه میکنم و موضوع را شرح میدم ولی شورا چکی که بنده به مستاجر بابت بخشی از رهنی داده بودم را قبول نمیکنه و میگه ما کاری به اون چک نداریم شما برای گرفتن دستور تخلیه باید کل مبلغ رهنی را به حساب سپرده دادگستری واریز کنی در غیر اینصورت دستور تخلیه صادر نمیشه حال با توجه به چکی که در ید مستاجره من باید چیکار کنم ممنون میشم بنده راهنمایی کنید با سپاس

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام لایحه دفاعیه بدهین و چک را طبق قرارداد به اجرا بگذارین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است