مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مشاعات

با سلام و احترام
ما در یک آپارتمان 9 واحدی مسکونی هستیم که صاحب 1 واحد آن هستیم . 4 واحد برای خانم مسنی است که قبلا مالک اصلی زمین بوده و بعدن که آپارتمان شده 2 واحد برای خودش و 2 واحد برای دخترش شده، ولی کاملا احساس مالکیت مطلق داره و هیچ کاری بدون اجازه ایشون انجام نمیشه و حتی مدیر ساختمان رو هم (با در اختیار گرفتن پارکینگ اضافه بهش) خریده و یک پارکینگ که سمت حیاط هم هست و مشاعاته و همه باید ازش استفاده کنن تصرف کرده و ادعا میکنه مال ایشونه و بجز خودش و دامادش به کسی حق استفاده نمیده و جلوی مهمونهای ما داد و بیداد میکنه که مال منه .... ولی ما از اداره ثبت و سند اصلی استعلام کردیم و پی بردیم ادعای ایشون کاملا کذبه و کاملا اونجا رو تصرف کرده و خودشم میدونه که سازنده ساختمون اونجا رو به ایشون نداده ولی بازم بهش میگیم گوش نمیده و از قصد پارک میکنه و خالیش نمیزاره و مدیر ساختمون هم فقط طرف ایشونو میگیره و حتی حاضر نیست بخاطر تصرف اونجا شارژ اضافه بده و ما هم مجبور شدیم شکایت کنیم ولی بقیه همسایه ها حاضر نمیشن شاهد بشن و میگن تو همسایگی درست نیست، در نهایت ما به این نتیجه رسیدیم شارژ ساختمونو پرداخت نکنیم. بنظرتون کار درستی کردیم، اگه اونا از ما بدلیل پرداخت نکردن شارژ شکایت کنن به نتیجه می رسیم و می تونیم تو دادگاه بگیم بدلیل تصرف مشاعات این کارو می کنیم یا بنظرتون راه حل دیگه ای مناسبه؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام راه درستی پیش نگرفتید عدم پرداخت شارژ برابر قانون نحوه تملک آپارتمانها منتهی به قطع امتیازات و انشعابات مشاع شما و در نهایت جریمه نقدی خواهد شد. برای رفع مزاحمتی که از این همسایه بی نزاکت ایجاد کردن صورتجلسه پلیس 110 نیز راهگشاست همچنین لازم نیست شهود صرفاً از همسایگان مجتمع باشند