مشاوره حقوقی رایگان - عدم برطرف شدن مشکل پلوس ال 90

با سلام پلوس سمت شاگرد صدا میداد با توجد به خواسته تعمیرات کار سر پلوس و گرد گیر پلوس و گریس نسوز تهیه شد و 600000 تومان دستمزد داده شدبعد از مسافت کوتاهی پلوس بیرون و باعث تخریب سه شاخه پلوس شد باز به درخواست مکانیک سه شاخه پلوس و یک گردگیری و فنر پلوس خریداری و روی پاشین نصب شد متاسفانه چند کیلومتر ان طرف تر پلوس بیرون زد و پاشین متوقف شد پس از کلی تماس یدک کشی از طرف مکانیک پاشین را به تعمیرگاه برد و غروب ان روز مکانیک ادعا کرد که باید دسته موتور بالاو دسته موتوری زیر باطری عوض شود هر چه قدر که ما و دیگران گفتیم که این قطعات ربطی به بیرون زدن پلوس ندارد مکانیک قبول نمی کرد وهمچنین از تحویل خودرو به ما امتناع می کرد نهایتا قطعات مجدد خریداری شد و370000 اجرت از ما گرفت اما با راندن چند کیلومتر برای چندمین بار در بزرگراه نواب پلوس بیرون زد مکانیک بعد از چند ساعت باموتور امد و موقتا پلوس را جا زد 3 روز گرفتار مکانیکی بودیم که تخصص لازم را نداشت و کلی خسارات بجا گذاشته بود و ماشین با مشکل دو چندان زیرا این بار کاسه نمد پلوس را تخریب کرده بود و توجهی به گرفتاری و هزینه های ایجاد کرده نداشت مجدا به تعمیرات گاه بردیم غروب تحویل گرفتیم گفت خیالتان راحت با دوستان مشورت کرده ام کاری کردم که دیگر پلوس بیرون نزند حالا پاشین را ببرید. من که چشمم ترسیده بود و اعتمادی به این مکانیک قلابی نداشتم به تعمیرات گاه مجازی بردم برسی گردند و گفتند تعمیرات اشتباه بوده و باعث تخریب و خسارات شده واشری پشت پلوس بسته که موقتا از بیرون زدن پلوس جلو گیری می کند بسیار خطرناک است رانندگی نکید لطفاجهت دریافت خسارت های مالی و از کار افتادگی ایام خواب ماشین دستو اقدام صادرات فرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مطروحه جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی اسناد ومدارک واخذ توضیحات بیشتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.