مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری نقض حقوق مالکیت فکری

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
شکایت کیفری نقض سند مالکیت فکری (سند اختراع ) میشه صرفابا آدرس جای که داره بدون مجوز بهرi برداری مالک سند اختراع ثبت کرد یعنی در شکواییه فقط آدرس محل نوشت؟
آیا قاضی به ضابط انتظامی دستور عکس برداری جمع آوری آثار جرم رو میده ؟
آیا ضابط انتظامی میتونه با اعمال زور وارد محل وقع جرم بشه ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سوالات در هر پرونده و موضوع متفاوت است
به طور كلي مردم و مامورين همگي تابع قانون بايد باشند و تعدي به قانون تخلف يا جرم انگاري است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید مشخصات خوانده را داشته باشید
خیر مگر دستور مقام قضایی وجود داشته باشد