مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

باعرض سلام همسرم تمام حسابهای بنده را مسدود کرده و یک هفته میگذرد وشغل بنده آزاد هست وپول مردم در حساب بنده میباشد ویک هفته از مسدود شدن حساب میگذرد وهیچ ابلاغی برای بنده نیامده ..چکار باید بکنم

پاسخ ها :

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

چند راه حل دارید:
پرداخت بدهی همسرتون
کسب رضایت همسرتون
پذیرش اعسار

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید طلب ایشان را بپردازید و رضایت محضری بگیرید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

باید دین خود را پرداخت یا رضایت ایشان را اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، معمولا از اجرای ثبت اقدام به توقیف صورت گرفته است میتوانید با مراجعه به بانک مشخصات واحد اجرای ثبت و شماره پرونده را جویا شده و پیگیر پرونده ثبت باشید