مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم پسرم

سلام پسرم 6 سال و نیمه است مدرسه می‌ره چند بار درخواست تغییر نام دادیم از حدیر به ماهان ولی هربار گفتن باید 15سالش بشه که تغییر بدیم خودپسرم از اسمش خوشش نمیاد باباش هم از همون روز اول که انتخاب کرد پشیمون شد که اسم عربی گذاشته تا الان چند بار درخواست دادیم هربار رد کردن باید چیکار کنیم که اسمشو الان تغییر بدن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دادگاه دادخواست تغییر نام را مطرح نمایید
و شما باید دلایل خود را ارائه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما برای تغییر نام از کدام ارگان پیگیری کرده‌اید این را بفرمایید چرا که ادامه‌ی کار متفاوت است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید