مشاوره حقوقی رایگان - زمان اجرای رای قطعی از اداره کار

سلام از برج 3 بازگشت به کار درخواست دادم تو اداره کار و رأی بازگشت به کار دادن رفتم شرکت راه ندادن رفتم اداره کار و رأی قطعی صادر کرد و الان یک ماه رای قطعی برای من پیام نیومد خواستم بدونم چقد طول می‌کشه تا رای قطعی صادر بشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
طول میکشد چندماه زمان مشخصی را نمیتوان تعیین کرد بستگی به شهر مربوطه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولا مدتی زمان‌بر است و اما پیشنهاد می‌شود که حضورا مراجعه نمایید