مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضای چک و کلاهبرداری

سلام.دو نفر به فروشگاه ما مراجعه کردند و پس از معرفی خودشان اقدام به خرید کالا از ما کردند...یکی از انها که دسته چک در دستش بود یک برگ کند و دوستش هم جلوی ما مبلغ نوشت و امضا کرد و رفتند...و موقع سررسید چک متوجه شدیم که صاحب چک کلا یک نفر دیگر است(شریک جرم انها)و ما میخواهیم از این افراد که جعل امضا کرده اند و مال ما را برده اند شکایت کلاهبرداری و جعل امضا کنیم...در ضمن تمام مراحل امدن و رفتن و چک دادن و امضا کردنش هم در دوربین فروشگاه موجود هست...ایا میتوانیم با شکایت کیفری انها را شناسایی و محکوم کنیم...تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی کلاهبرداری ارکانی دارد و اینکه صرفا شما می‌خواهید به این عنوان شکایت کنید کفایت نمی کند باید ارکان کلاهبرداری در شکوائیه تان مقرر و سپس با دفاعیات موثر برای مقام قضایی به اثبات و اقناع برسد در این صورت است که شما نتیجه مذبور را خواهید گرفت ، ازجمله این ارکان مانور متقلبانه و بردن مال در اثر این مانور است که باید به اثبات برسد وجود هر 3 ارکان در کلاهبرداری لازم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
می توانید با عنوان کلاهبرداری و جعل شکایت کنید.