مشاوره حقوقی رایگان - سند منگوله دار

با سلام ما یک منزل 70متری خریدیم به صورت قولنامه ای ودر دفتر ثبت اسناد هم قولنامه ای ثبتش کردیم این ملک به طور کامل 270متر بوده ما 70مترشو که منزل جدا با اب و برق و گاز جداست قولنامه ای خریدیم
حالا این ملک ورثه ای به صورت 8سند منگوله دار به اسم خواهران و برادران بوده از این 8سند دو سند منگوله دار دست ماست
حالا پسر این منزل ملک رو از خواهرا و برادراش خریده 6سند منگوله دار هم دستشه میخواد سهم خودشو سند تک برگ بگیره به ما هم گفته بیاین شما هم جدا بگیرید
حالا اون 6تا منگوله دار رو داده که به اسم خودش تک برگ بگیره به ما هم گفتن باید اون دو تا سند منگوله دار که دستتونه امضا کنید بزنید به نام این آقا بعد به اسم شما منتقل میشه میگن باید این دو سند منگوله دارم که دست ماست تک برگ بشه به نام این آقا بعد به اسم ما بشه
اگه ما این دو سند رو تسلیم کنیم برای تک برگ بزنیم به نامش مالک بشه
از نظر قانونی چون مبایعه نامه و سند قولنامه داریم میتونیم بدون امضا اون آقا بزنن دوباره به ناممون
یا اگه زدیم دیگه هیچی طلب نداریم مبایعه و قولنامه هم باطل میشه؟
آیا برای اینکه ما سند تک برگ 70متر رو بگیریم حتمن باید این دو تا سند منگوله دار رو به اسم مالک قبل تک برگ بزنیم بعد دوباره به نام ما بشه؟
ترس داریم یوقت طرف نزنه به ناممون