مشاوره حقوقی رایگان - شکستن درخت آلبالو و سیب

به دیوار باغ ماشین مصالح ساختمانی بزند کل دیوار خرآب کرده وباعث قطع شدن دو درخت البالوی20ساله همراه بآیک درخت 25ساله سیب چه جرمی دارد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد
اگر تخریب عمدی است نیز قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عمدی باشد مجازات حبس دارد که باید خسارت را نیز جبران کند.
اگر غیر عمد باشد در این صورت مجازاتی تعیین نمی شود و صرفا طبق نظر کارشناس می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.