مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پزشکی دیسک کمر

با سلام. بنده کارمند رسمی دولت هستم که با احتساب خدمت سربازی 24 سال سابقه دارم با مدرک دکتری دامپزشکی و بیمه تامین اجتماعی تقریبا 15 سال قبل عمل دیسک کمر داشتم که بعد از عمل هم با شرط انجام مناسب عمل اولا هیچوقت مثل اول نخواهد شد ثانیا یکسری پرهیزهای شدید را حتما باید رعایت کرد وگرنه هم درد های شدید چندین روزه عارض می شود و هم احتمال عود مجدد بیماری وجود دارد.با توجه به شرایط فعلی و سابقه موجود آیا شامل شرایط بازنشستگی پیش از موعد پزشکی خواهم بود و نحوه اقدام چگونه است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله امکان‌پذیر است شما می‌بایست از طریق بیمه اقدام نمایید به کمیسیون پزشکی ارجاع داده می‌شوید نظر کمیسیون ملاک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید ابتدا بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی گردد
و باید رای از کار افتادگی کلی شما صادر گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به شرایط توصیف شده در متن سوال، خیر مگر اینکه به تائید کمیسیون پزشکی برسد. با این وجود بهتر است این موضوع را از طریق بیمه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.