مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

خدا حفظتون کنه
3ماه قبل تصادف کردم ابرو. 8 بخیه خورد، زیر چشم کبود شده بود اما اکنون متوجه شدم گونه سمت چپم ناپدید شده پزشکی قانونی گفت شکستگی نداشته موردی نداره،اما ظاهر صورت من معلوم هست کج شده الان چکار باید کنم پیش دکتر جراح برم اثر داره و خواهش میکنم راهنمایی کنید یک کلمه ننویسید فقط

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

دوباره به پزشکی قانونی مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
درخواست نمایید تا پزشکی قانونی دوباره شما را معاینه نماید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به پرشکی قانونی مراجعه کنید تقاضای معاینه مجدد کنید و چنانچه مشخص شود بابت همان تصادف ایجاد شده میزان دیه تغییر خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به نظریه کمیسیون پزشکی اعتراض نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به نظریه پزشکی قانونی که گفته است موردی وجود ندارد اقدام به اعتراض کنید تا توسط پزشکان قانونی دیگر این موضوع مورد بررسی و معاینه قرار گیرد و تا زمانی موضوع شما به تائید پزشکی قانونی نرسد نمی‌توانید اقدامی در این راستا انجام دهید.