مشاوره حقوقی رایگان - خلاصه از اثاثیه

سلام بنده طبق قانون حکم تخلیه خانه رو گرفتم واثاثیه مستاجرروچون خودش تحویل نگرفت به کسی دیگرسپردیم وداخل مکان دیگری(انبار)قراردادیم .لذامستاجربا
آکاهی ازآن جهت بردن اثاثیه خودمراجعه نمی کند.حال اگروسایل مستاجرصدمه ببیندتکلیف چیست؟ضمن مستاجربنده قراردادش تمام شده بودوحتی یکسال ونیم نه پول اجاره می داد ونه پول آب و برق و..ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به اجور معوقه و هزینه ها می‌توان دادخواست داد
نسبت به صدمه به وسایل مسولیتی متوجه شما نیست، و امین مسؤل است.