مشاوره حقوقی رایگان - چک حقوقی

سلام. من یه چک10 تومنی از طریق کار در بازار دریافت کردم که البته معاملات کاملا شفاهی و سنتی انجام شده یعنی لزومی به این نبوده حتما چک که رد و بدل بشه تو بازار مال خودت باشه،درنهایت قبل از اخذ چک از بانک پرسیدم که چک سرقتی یا مفقودی نباشه که گفتن مشکل قضایی نداره،چک را گرفتم و روزی که قرار بودچک پاس کنیم به دوستم دادم ببره بانک و کارمند بانک گفت موجودی نداشته و اینکه امضا مطابقت ندارد،چک برگه زده شد توسط دوستم و با پشت نویسی نوشت کلیه امتیازات چک بمن انتقال یافته است، من پیگیر شکایت حقوقی شدم حل اختلاف رای بنفع من نداد،مگر طبق ماده 3 قانون چک نباید بنفع من رای میدادن ( ضمنا صاحب چک تا الان یک جلسه هم در جلسه رسیدگی حاضر نشده است و همه چکاش تو بازار همینجوری برگه خوردن) لطفا بگین کار کنم؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چک معتبر نباشد در سامانه صیاد ثبت شده یا نشده بررسی شود از طریق بانک پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
راه حل وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

صرف مطابقت نداشتن امضا دلیل بر عدم صدور چک نبوده بستگی به جزئیات پرونده دارد.اعتراض کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
به جهت اینکه امضا مطابقت نداشته چک قابلیت نقد شدن ندارد.وعدم مطابقت می‌تواند دلایل مختلف ازقبیل چند امضائه بودت صادر کننده یا سواستفاده باشد.با توجه با ماده 7ق صدور چک صدور چک بلا محل جرم بوده ومجازات دارد.
بهتراست دادخواست مطالبه وجه بعنوان یک سند مدنی داده شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که چک در سامانه صیاد به ثبت نرسیده باشد شما بایستی دادخواست به خواسته مطالبه وجه در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. لازم به ذکر است در صورتی که چک در سامانه صیاد به ثبت نرسد به عنوان یک سند عادی و نه یک سند تجاری قابل مطالبه خواهد بود.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شما باید از کسی که برگشت زده وکالت با حق توکیل داشته باشید