مشاوره حقوقی رایگان - نیومدن ابلاغیه ثنا

امکان دارد ابلاغیه صادر شود و در ثنا من نیامده باشد ؟
در سامانه پیگیری روند پرونده هست که برای جلسه ای تاریخ مشخص شده است اما برای بنده نه پیامک امده و نه در ثنا ابلاغیه جديد دارم و ابلاغیه جديد صفر است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منتظر ابلاغ باشید
سامانه چک شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چنین امکانی وجود دارد که برای شما پیامک نشده باشد که دور از ذهن نیست ولی اینکه در ثنا درج نشده باشد خیر دور از ذهن است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امکان دارد با عنایت به اختلالات پی در پی که برای سایت عدلیران این امکان وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ممکن است اشتباه شده حضورا پیگیری کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله بیشتر صبر کنید

مهديه  مقدوري

سرکار خانم مهديه مقدوري :

امکان ندارد
اگر ابلاغ نشده باشد مواعد شامل حالتان نمیشود

فرنوش شریفی

فرنوش شریفی :

با سلام
با توجه به اختلالات سامانه امکان دارد
حضورا پیگیری نمایید.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

به قسمت ابلاغیه های مشاهده شده نیز مراجعه نمایید شاید در آنجا باشد و چنانچه ابلاغیه وقت رسیدگی برای شما ارسال نشده باشد دادگاه مکلف به تجدید جلسه و اعلام وقت رسیدگی به کلیه اصحاب پرونده میباشد