مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک

باسلام
بنده یک قرارداد مضاربه باشخصی داشتم به مبلغ 100 میلیون و توی قرار داد قید شده بود که قبل از فسخ حداقل 3 ماه باید اعلام شود.
در مهلت 3 ماهه بنده 30 میلیون به ایشون پرداخت کردم و دیگه در توانم نبود. ایشون راس پایان 3 ماه چک ضمانتی که به ایشون داده بودم رو برگشت میزنه به مبلغ 200 میلیون تومان. حالا برام ابلاغیه اومده در خصوص اجراییه چک بلامحل
سوالم اینه که ایشون حق این را دارد که چک200 میلیون رو برگشت بزنه؟
و آیا من چه مدت زمان دارم برای اعتراض ؟
و چه مدت زمان دارم برای درخواست اعسار؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حق ایشان است و میتوانند چک را برگشت بزنند چک وسیله پرداخت است نه تحصیل اعتبار

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متن قرارداد باید مطالعه شود تا دقیق مشاوره کنم