مشاوره حقوقی رایگان - درگیری و نزاع

حدود 4 ماه پیش بین من و یکی درگیری پیش آمد درگیری که شد صاحب کارش آمد کمک شاگردش و منا بشدت زدند جوری که اورژانس آمد منا درحال بی هوشی برد چون آسیب به دنده هام رسید بود نمی‌توانستم نفس بکشم ولی کلانتر نیامد اورژانس منا سریع برد بعداز دوروز به کلانتری رفتم و محل دیگری گفتم بعد رفتم دفتر قضای وشکایت کردم قاضی دستور داد که پرسو جو بشه شد یه ابلاغ دستی کلانتر داد نیامدند حالا جواب پزشکی قانونی 1جراحت حارصه سمت چپ صورت 2جراحت آرنج راست و چپ 3کبوی سینه راست و سینه چپ جمعا دو فقره 4جراحت حارصه زانوی راست .ضایعات در اثر اصابت جسم سخت در تاریخ 3/22(پذیرش بیمارستانی)ایجاد شده است کلیه ضایعات واجد دیه مقدرند .نیاز به معاینه مجدد ندارد/ح‌:ولی درصد از دیه برام تعیین نکرده این به چه معناست یه سوال دیگه هم دارم که من نون اوره خونم پدرم فوت کرده ومن حدود 80 روز در حال استراحت بودم به دستور پزشکی قانونی و موقع در گیری یه گوشی ازم داخل جیبم شکستند از بس لگد می‌زدند بهم و خرج های درمانی مثل بیمارستان گفتند شما باید آزاد حساب بشد چون درگیری بوده این خرج را میتونم بگیرم یا که باید به باز پرس بگم که چقدر خرج کردم و گوشیما شکستند ممنون میشم اگه شما با راهنمای تون کمک کنید مرسی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای خسارتی که برای شما بوجود آمده طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری باید جدا دادخواست بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکایت تخریب گوشی کنید و مطالبه خسارت کنید و از یک وکیل راهنمایی بگیرین

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید مطالبه خسارت نمایید توصیه می‌کنم جهت صرفه‌جویی در وقت و هزینه خود قبل از آن از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
هزینه های درمان زاید بر دیه با شرایطی قابل مطالبه است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله میتوانید جبران ضرر و زبان ناشی از جرم را مطالبه نمایید