مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در نزاع

بنده در یک نزاع دستگیر شدم که حضور فیزیکی نداشتم ب کسی توهین یا فوش و اسیب نرساندم و شاکی در اظهارات خود نوشت ک بنده هیچ گناهی ندارم و در درگیری شرکت نکردم و تقصیری ندارم
و قاضی قرار وثیقه صادر کرد
حکم دادگا در مورد بنده چه خاهد بود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر وقتی شاکی اظهار می‌دارد شما مشارکتی نداشتید باید منع تعقیب صادر شود در دادسرا و در دادگاه برائت

اصل نیز بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

صرف تودیع تامین کیفری دال بر محکومیت نیست جهت تضمین حضور متهم در فرآیند دادرسی است.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام. اگر بتوانید در دادگاه این موارد و مهمتر ان که عدم مشارکت در نزاع را اثبات کنید تبرئه خواهید شد.