مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با مامورین شهرداری

سلام وقت بخیر
دیروز یکی از دوستام با مامورین شهرداری درگیر شد که اونا قبل از درگیری ازش فیلم گرفتن و من هم تو فیلم و عکس هستم و بعد از اینکه گوشیش رو گذاشت تو جیبش درگیری شروع شد و من هم داخل درگیری شرکت کردم
یکی از مامورین شهرداری سر کولش یک زخم خیلی کوچولو افتاد و یک نفر دیگه از راه غیب رسید و با قفل موتور به صورت مامور شهرداری زد
حالا مامور شهرداری شکایت کرده و از هممون شاکی شده
من هم این وسط از مامور شهرداری چوب خوردم
میخاستم بدونم الان این وسط من جرمم چیه و باید چکار کنم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دخالت در نزاع دسته جمعی باشد جرم سنگینی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان درگیری متقابل و ضرب وجرح عمدی قابل پیگیری است