مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با ماموران شهرداری

سلام من دست فروشم صبح یه روز جنس آوردیم کنار جاده مامورین شهرداری تا رسیدن به خاطر خصومت قبلی (درگیری لفظی با برادرم) به ما حمله ور شدن برادرم به خاطر دفاع از خودش با یه چاقو میوه بازو یکی از مامورین شهرداری زد اونم حدود شاید یه بقیه ولی یکی دیگه ازشون از مامورین شهرداری زمانی که دارن رو به بیمارستان میرن خودشو توی راه توسط یکی از دوستانش خودزنی میکنه و صورت خود نمیدانم با چه وسیله ای زخم میکند ولی دونفر اونو درحال خودزنی هم دید حالا شکایت کرده و شککی ما هم شدند ما باید چکار کنیم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
سوالتان نا مفهوم بیان شده است و برای استفاده از چاقو به مجازات حبس و پرداخت دیه محکوم می شوند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای ارجاع امر به پزشکی قانونی کرده تا اگر خودزنی بوده ثابت شود